kurser i arbetsmiljö sedan 2010
Drivna av att göra arbetsplatser säkrare och bidra till mindre olyckor utvecklar vi kurser inom främst BAS P/U och BAM. Vi brinner för att göra Sveriges företag till en säkrare arbetsplats både fysiskt och psykiskt.
Vi är ett högst personligt företag där vi sätter dig som kund i fokus. Just nu är det Jouko och Christine som arbetar på Branschutbildarna. Det är jag, Jouko, som grundade detta bolag och vilken resa vi har gjort! Vi hade vår första kurs för tio år sedan, för 40 personer i en lokal på Ersboda uppe i Umeå. Sedan dess har vi hjälpt 6000 företag att utbilda sig själva och sina anställda i hur du skapar en säkrare arbetsplatsmiljö. Och nu satsar vi mer på att leverera samma proffesionella kvalitet med våra digitala kurser. Vi anser att företagets största tillgång är människorna som utför arbetet. En god arbetsmiljö gör arbetsplatsen mer attraktiv och bidrar till färre sjukskrivningar, minskad personalomsättning, lägre kostnader och högre kvalitet. En väl fungerande arbetsmiljö är till stor del avgörande för hur din personal mår!

Våra diplomeringar
Vår uppgift är att leverera arbetsmiljökunskap på ett pedagogiskt och lättsamt sätt. Vårt mål är att du efter avklarad kurs ska känna att detta var precis det som du letat efter! Att du känner trygghet, säkerhet och glädje i att du nu kan förbättra din organisation, team eller företag. Våra digitala utbildningsbevis distribueras med hjälp av TRUE - en tjänst för säkra digitala dokument. Klicka för att se och verifiera ett diplom eller bevis.